Dag 24 - en bild med många minnen

 
kisses

Dag 23 - bild på mig från förra året, & nu

förra året:
 
& nu:
 
 
 

 

Dag 22 - något som får mig att gråta

Det finns väldigt mycket som får mig att gråta. Jag är en väldigt känslig person men har inte förut vågat visa mina känslor men det är nu på senare tid som jag börjat visa hur jag verkligen känner och mår.  När jag tänker på min första ponny Sasha så kommer tårarna direkt, samt även när jag tänker på Julia Lindgren som var en av dom bästa som jag hade vid min sida. Hon försvann tyvärr ifrån oss i den hemska sjukdomen cancer, hon var en riktig kämpe våran underbara Julia ♥
  Där är något i alla fall orkar inte riktigt skriva något mer nu. kisses :)

Som jag lovade

Jag lovade ju förut att jag skulle blogga en gång till idag och nu gör jag det😉 Jag hade verkligen skit kul med Julia i stallet förut & Boy var hur duktig son helst när vi red. Jätte stolt över han!!💞 efter att vi var klara i stallet åkte jag & William till Ulla & Gunno (Williams farmor och farfar). Sen åkte vi till morfar och hälsade på också, så mysigt🌸 sen drog vi hem och åt lite med mamma och Jessica. Jo men just det ja.. Victoria och Samuel var här och hämtade sina klasströjorna + att Victoria hämtade Anna's. 
Hade egentligen inte så mycket mera att skriva nu så vi hörs imorgon, god natt😴 
Kisses



Dag 21 - Bilder som betyder

 
 
 
 
 
 

kisses
 
 
 
 
 
 

fruktansvärt dåligt

Jag börjar med att be så fruktansvärt mycket om ursäkt för att jag inte bloggat så mycket nu under dom senaste dagarna eller vad man säger. Men sanningen är att jag inte alls har mått så bra typ dom 2 senaste veckorna. Alltså det är ingen sjukdom eller vad jag ska säga utan jag bara gråter & gråter hela dagarna och mår helt jävla piss. Jag ska verkligen försöka att kämpa mig igenom det sista i nian nu utan att ge upp. Vi på demokratin ska även till polen den 8 April men jag vet faktiskt inte om jag ska med, har inte bestämt mig än då jag har en känsla som säger att jag inte kommer klara av det.. Inte att jag har hemlängtan eller så men.. aja spela roll. Idag gick jag hem från skolan vid lunch då mamma tyckte att jag kunde gå hem för att jag mådde dåligt.
  Under helgen kommer jag åka bort och bara skita i alla jävla problem och alla fjantiga människor som finns i Sunne. Ska bli sååååå skönt. Aja.
 
Jag har ju nu missat att gjort "dagarna" så jag hoppar över dom dagarna jag missat och börjar på dag 21 idag :)
 
Väntar på att Julia ska sluta skolan då vi ska åka till stallet och rida. Underbara Julia ska hjälpa mig under helgen med att ta hand om Boyan ♥
 
Men vi hörs sen det lovar jag er :)
 
 
kisses
 

Dag 17 - platser jag vill besöka

Alltså det finns så många platser jag skulle vilja besöka. USA skulle ju vara riktigt fränt. Eller det bli nog kanske mer ett land eller vad man säger. Det finns många platser så orkar inte skriva hihi. kisses

Dag 16 - Min pojkvän

Han är min klipp och min bäst kompis. Det som är så himla skönt med Adam och vårat förhållande är vi inte försöker vara "perfekta" inför varnadra utan vi kan vara hur fjantiga och fula som helst. Vi kan skämta med varandra hur mycket som helst och om vad som helst utan att någon av oss tar det seriöst. Adam kan vara riktigt jävla knäpp och jobbig mot mig och få mig riktigt irriterad, men vad gör han inte då? Jo då fortsätter han eller så bara skrattar han åt mig :(  Adam har förändrat mitt liv till något som är mer än perfekt. Vårat förhållande kan gå lite upp och ner ibland men det är verkligen inte ofta. Då vårt förhållande kan vara som mest dåligt är när det hänt något som inte har med förhållandet och göra och då vi tar ut det på varandra.
  Adam är det bästa som finns. Man kan verkligen inte få tag på en bättre pojkvän. Man kan heller inte få tag på en kille som bryr sig så mycket som Adam gör, det spelar ingen roll vad det är så ställer han alltid upp i alla lägen. Han lyser upp mina dagar och gör dom till något helt speciellt.  Ditt leende är det finaste som finns älskling, dina bruna fina ögon som gör att man smälter varje gång du tittar på mig. Mina känslor för dig går verkligen inte att beskriva med ord, men jag kan säga att mina känslor för dig är riktigt starka.
 
 Om jag ska fortsätta och skriva så kommer jag få sitta här och skriva ända tills imorgon, hihi.
 

Älskar dig min underbara skatt ♥
kisses
 
 

Sova

tänkte bara skriva ett inlägg innan jag tänkte sova för det kommer bli en lång dag imorgon. Först ska jag rida vid klockan nio och sen även vid halv två och efter det ska jag jobba mellan tre & halv åtta. Så kommer va helt slut imorgon, så om jag inte bloggar något imorgon så hoppas jag att ni förstår varför i alla fall. 
Ska imorgon prova på att rida western för första gången så är väldigt väldigt nervös!! Vet inte riktigt vad ja gett mig in på, hehe :s Men det ska bli riktigt kul, jag rider samtidigt som Carolina och det känns bra! Så nu hoppas jag att alla håller tummarna för mig imorgon klockan nio och halv två :D 
 Men jag ska verkligen göra mitt bästa och försöka komma ihåg att blogga imorgon. Gud jag har blivit så himla bloggsugen nu på sista tiden och jag tycker det är jätte kul att blogga nu så ska verkligen blogga mycket nu när lusten finns liksom!! Men det skulle var kul om ni kommenterade typ frågor eller något som ni tycker att jag ska blogga om. Skulle uppskatta det jätte mycket Verkligen! Hoppas ni tycker det är roligt att läsa om det jag skriver. Hoppas ni får en riktigt bra fredagskväll allihopa så hörs vi imorgon, kisses

Dag 15 - mitt drömbröllop

Åh jag vet inte riktigt hur jag ska förklara men jag har typ 2 drömbröllop, hihi. Det ena är ett 60-tals bröllop. Tänk er att komma i polkaklänningar och hur coola frisyrer som helst. Och åka raggarbil istället för i en vanlig jävla limousine som alla har. Jag vill inte ha ett bröllop som alla andra har, jag vill ha påt mitt sätt för jag vill inte vara som alla andra. Jag har en bild i huvudet på hur det ska va och jag suger verkligen på att förklara, så ja. Och jag vet inte om jag vill gifta mig i en kyrka? Tror inte det i alla fall :) aja orkar inte förklara det andra men där har ni lite av det första drömbröllopet. Då ska jag bara gifta mig med en som vill ha ett 60-tals bröllop också ;)
men jaja, vi hörs senare. kisses

svenskanationella

Idag har vi haft svenskanationellaprov i skolan, det känns som om det gick bra i alla fall. Vi hade skrivuppsats idag, jag var väldigt nervös när jag vaknade idag men det gick över när jag äntligen kom på vad jag skull skriva om. Säger inte vad jag skrev om men jag kan säga att jag är nöjd i alla fall. Har 3/16 nationellaprov klara så bara 13 prov kvar nu. Till veckan börjar nationellaproven i engelska och ska även ha det sista svenskan. Alltså prat delen, jag ska vara med Elin, Marie och Julia så det känns bra. Är lite nervös för jag tycker inte om att prata inför folk, visst dom är ju inte så många men det som gör mig mest nervös är att Annika (min lärare) siter och bedömer oss.. Jag har en känsla av att jag inte kommer att klara av engelskan, men jag ska få vara på något som kallas Bryggan.
Idag drog jag hem direkt efter nationellaprovet då jag var tvungen dra till stallet för skulle sen till Torsby och fixa mitt pass för vi ska ju snart dra till Polen. Usch jag ser seriöst ut som en tjock bebis på det nya kortet, bajs.
 
Imorgon blir det ingen gympa för min del då jag ska till tandläkaren. Usch tandläkaren, får en klump i magen direkt bara jag tänker på skiten, hö hö.  När jag slutar imorgon ska jag vänta på Adam då vi sen ska åka och hämta min lillasyster Kajsa på fritids då jag/vi ska passa henne imorgon. Ska även rida Boyan imorgon + Berra (Julias häst) om Kajsa orkar med att vara i stallet ;) För på lördag & söndag ska jag rida western clinic, får se hur det går. Rätt så gött nervös är jag! Men förhoppningsvis så går det bra.  
 
Men ska nu försöka sova för jag är så himla trött. Jag fattar inte varför det ska vara så svårt att gå upp på morgonen? Men det är hur svårt och jobbigt som helst och jag känner mig typ helt död men när jag kommer upp efter mycket om & men så blir jag lite piggare efter ett tag, hehe. Men det jag försöker säga tror jag är, god natt.
 
kisses

Dag 14 - vilka ovanor jag har

Hmm.. mina ovanor är nog att jag nästan aldrig gör mina läxor för jag tänker alltid, jag gör dom sen. Men gör jag dom sen då? haha nej det göt jag verkligen inte, då tänker jag så igen. Jag sätter mig hellre vid datorn eller ser på tv, höhö.
Jag skåpäter också.. Vet inte varför men? Tänk när man är sugen på något men vet inte vad och så går man och kollar i skafferiet och så finner man lite kakor eller något annat och då liksom blir det som åker ner i magen. Inte bra Jennifer, inte bra!
Det är mina ovanor :)
 
kisses

Dag 13 - Vad jag är rädd för

1. jag är rädd för cancer & döden.
2. spindlar & småkryp över huvudtaget.
3. sprutor, är så grymt spruträdd.
4. jag är riktigt rädd för mörker.
5. jag är rädd för att misslyckas med just precis allt.
6. att jag inte kommer få några barn
7. att förlora min Adam är den största rädslan.
8. att vara med i en stor bilolycka.
9. skräckfilmer hehe
10. jag är rädd för att vara ensam hemma.
 

Dag 12 - Ett foto på en plats jag varit på

 
när vi var i Grekland :)
 
kisses
 

Dag 11 - Någonting jag önskar att jag fick uppleva

Det är absolut 60-talet, fyfan va fränt. Tänk va kul att få uppleva just 60-talet. Alla snygga kläder & frisyrer + alla fina bilar. Skulle verkligen göra allt för att få uppleva 60-talet. Allt ser ut och vara så lätt och ingen ser ut att några bekymmer. Älskar verkligen kläderna ♥
60-tal i mitt ♥ !
 
Kisses
 

Dag 10 - En kändis som jag skulle vilja vara för en dag, och varför

Hmm.. Vad svårt att välja egentligen för det finns många som man skulle vilja vara för en dag. Det skulle ju faktiskt vara kul att prova på att vara kille för en dag jämt bara för att prova på hur det är. Men om jag ska välja en så är det nog Dolly Parton. För tänk va kul och vara så känd och kunna sjunga så grymt bra ♥
 
 
så himla fin är hon!
Kisses
 
 

Dag 9 - En bild på mig själv som är tagen av någon annan

den här bilden är tagen av min mormor eller av mamma, säger bara en sak.. Allt var så mycket lättare när man var liten.
 
kisses
 

bilderna ♥

 
 
 

Dag 8 - En bild som får mig att skratta

 
jag valde den här bilden för jag och Sasha har så många roliga minnen tillsammans, som man ofta skrattar åt, kisses
 

Dag 7 - 10 saker jag vill göra innan jag dör

   1. Att få ha mitt dröm bröllop.

   2. Resa till USA och verkligen shoppa loss.

   3. Att tatuera mig.

   4. Bygga mitt drömhus.

   5. Skaffa barn & en underbar familj.

   6. Skaffa mig en egen raggarbil, hihi.

   7.  Bli ridande polis.

   8. Ha ett eget stort stall + paddock hemma, med många hästar.

   9. Hälsa på min gamla ponny Sasha.

   10. Verkligen visa mamma, Jan, William & Adam hur glad jag är över att dom alltid finns här för mig ♥

 

  

 

   kisses

 

 

 

 


Dag 6 - Det här saknar jag

Jag saknar väldigt många saker! Men tänkte skriva två saker som jag saknar lite extra här i livet..
 
Det första som jag saknar är min pappa. Jag önskar så himla mycket att jag och pappa hade kontakt med varandra. Det är så jobbigt när man har en pappa men ändå inte liksom.. Saknar tiden då du fanns här vid mig. Hoppas allt kommer bli bra, men vet att ja aldrig kommer få tillbaka den pappa ja vill men hoppas att du och jag kan skaffa nya minnen tillsammans. Har hänt väldigt mycket mellan oss, sånt som ja bara vill glömma men som inte ä så lätt å bara släppa. Vi bor inte så långt ifrån varandra men ändå är det såhär.. Saknar dig bästa pappi ♥
 
 
Det andra jag saknar väldigt mycket är min första ponny Sasha. Vilka minnen vi har tillsammans han och jag. Bästaste fisen är han, kan verkligen inte förklara hur mycket jag saknar honom. Men det är väldigt mycket i alla fall!
Alla gånger som han ställt upp och lyssnat på mig när jag varit ledsen och alla gånger som han fått mig på bättre humör. Massa massa kärlek till min Sasha ♥
Bild på när jag var och hälsade på honom, han står på ridskolan i Karlstad. 
väldigt svart under ögonen då jag gråt väldigt mycket när jag var där, sjukt jobbigt att bara lämna honom och inte få ta med honom hem igen :( Hjärtat liksom går sönder i tusen bitar.. ♥Sasha♥
 
kisses
 
 

Dag 5 - Min favoritfilm/serie

Jag har inte någon direkt favorit film, men det finns ju filmer som jag tycker är bra. Kan skriva några filmer som jag tycker om: Hur många lingon finns det i världen, Sista natten med gänget, Ingen kan älska som vi, Burlesque, dear John, My sisters keeper, pitch perfect + många många fler! Jag tycker inte direkt om skräck/läskiga filmer då jag är väldigt lätt skrämd, hihi.  Jag har typ en favorit serie och det är Glee, det är så sjukt bra! Annars följer jag inte direkt någon serie :)
kisses
 
 

Dag 4 - mina appar








Dag 3 - Favortårstid, och varför

Det är ju absolut sommaren!! Sommaren är min favorit då det är så varmt (oftast), solen skiner och man behöver inte ha så mycket kläder (ta det inte fel). Man kan bara sätta på sig ett linne och ett par shorts liksom och sen gå ut utan att behöva klä på sig massa tjocka tröjor och byxor. Allt blir så mycket roligare när det är sommar och solen skiner. Man blir ju så himla lycklig av sommaren, eller jag blir i alla fall! Man blir ju liksom lite mer kär också, hihi. Sen fyller jag ju år på sommaren också, hihi.
I love it♥
 
förlåt för att jag inte gjorde något inlägg igår men min telefon dampade ihop & då orkade jag inte slå på datorn, höhö. Jag gör dag fyra snart, kisses
 
 

Dag 2 - favoritlåt

Jag har ingen favoritlåt direkt, jag lyssnar liksom på det mesta. Jag är inte sådär jätte kräsen när det gäller musik. Jag har ingen direkt speciell musikstil heller. Jag lyssnar på många olika låtar då jag inte vill lyssna på en låt så mycket så att jag blir trött på den.
 
Sånt är livet - Anita Lindblom
Jackson -  Reese Witherspoon
Jackson - Carlene Carter
I want you to want me - Gretchen Wilson
Party in the USA - Miley Cyrus
Let her go - Passenger
Sista minuten - Medina
One way or Another - Blondie
 
några låtar som jag spelar ofta, väldigt blandat om jag får säga det själv haha. Dom här låtarna tycker jag är väldigt bra! kisses

Kvällen

Nu tänkte faktiskt jag ta kvällen för det känns som om den här dagen har varit väldigt lång.. Fredagar är alltid sega för då vet man ju att snart är det helg, eller är det bara jag som tycker dom är sega? Men fredagar är ändå en riktigt bra dag då man får mysa och äta riktigt god mat!😋 Har ingen direkt lust med att ställa klockan någonting till morgonen men funderar på att göra det ändå, för vill verkligen inte sova bort hela dagen..😓 vilka världsproblem jag har, haha! God natt så hörs vi imorgin, kisses 


Lillebror Cevin

Sitter i soffan hemma hos Cevin (lillebror) och ser på tv med honom. Han ringde förut så var med honom så han åt kebab och sen köpte han godis och sen åkte vi hem till honom. Lina (cevins mamma) är i ishallen och kommer hem lite senare så då undrade Cevin om jag ville komma till honom så att skulle slippa vara själv, och självklart ville jag det! 
När jag kom hem från skolan förut låg det ett paket på bänken till mig, och gissa vad det var..? Det var min balklänning som kommit! Den var så sjukt himla fin!! En riktig sagoklänning, enligt mig!!! 
Hör av mig senare för ska umgås med lillebror nu, kisses

Dag 1 - Presentera mig själv

Mitt namn är Jennifer Nicole Westh Johansson, jag föddes 1998 i Torsby och nu i juni fyller jag 16år. Jag bor i lilla gulliga Sunne som ligger i Värmland. Jag bor bara hos mamma då jag nästan inte har någon kontakt med pappa alls. Jag har 5 halv syskon, 4 på pappas sida och 1 på mammas sida.  Jag går nu i nian på Fryxellska och har sökt Samhällsprogrammet Beteendevetenskap på Broby som jag verkligen hoppas att jag kommer in på. Efter det vill jag gå på polishögskolan och helst bli ridande polis men först får det nog bli "vanlig" polis. Jag har egen häst, en hund och en katt. Är verkligen en djurmänniska till 1000. A-traktor har jag också en, en blå duett.
Jag är även förlovad med världens bäst människa, mitt ljus här i livet<3
 
Lite om mig, vi hörs senare kisses
 
 
 
 
 
 

torsdag

jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om längre.. idéer tack! så jag har varit lite busig och "snott" en 24 dagars lista från Wilma's blogg, som jag nu tänkte köra med i 24 dagar. Men tänkte även försöka slänga in mer inlägg ändå.
 
men lite kort om vad jag gjort idag. direkt efter skolan cyklade jag till stallet och grejade iordning allt hos Boyan, sen cyklade jag till mug och köpte mig 2 par Cheap Monday jeans. Sen gick jag in på parfymeriet och köpte mig 2 nagellack, ett Ferrari rött och ett ljusblått med glitter i. När jag kom hem målade jag mina naglar med mitt nya röda nagellack, sen gick jag, mamma, jan & William till William's farmor & farfar. När vi kom hem tog jag med mig bobby och gick en liten sväng med honom och sen duschade jag direkt när jag kom hem och nu sitter jag här med datorn i knät.
Börjar med listan imorgon, kisses
 
 

😴




har tänt nattlampan, sättit på musik, och ligger på armen på min underbara pojkvänn, perfekt👌 har nattlampa då jag är så grymt mörkrädd🙈 den byter till massa färger, jätte gullit ju ha ha😂 ska förens sova nu så natti natti, kisses♡

godis&cola

Har jätte ångest då jag ätit lite godis och druckit en burk cola, men jag kan skylla på att jag har lingonveckan. Usch jätte ångest har jag, fy mig!! Var ute och gick en promenad med Bobby och sen cyklade jag till mormor och lämnade en lapp. Lite träning har jag ju fått ändå ;) Skulle ha vart iväg imorgon och tränat boxning men jag känner inte riktigt för det nu när det är den här roliga veckan.. Men jag ska tänka på saken för jag är väldigt sugen på att träna, för det var ett bra tag sen nu :) Jag tänkte cykla till skolan imorgon faktiskt, jag tog min första cykeltur idag och det var skit kul att cykla! Vi slutar 13.45 imorgon, alltså tidigare än vanligt. Egentligen slutar vi 14.45 så är riktigt gött att få sluta tidigare :D Tänkte cykla direkt till stallet när vi slutat och fixa hos boyan , så lite träning får jag ju då också (tummen upp)!!
Ska nu fortsätta och se på tv, kisses

hemma

Hemma efter en lång dag i stallet, vi började redan nio och jag var klar i stallet ungefär kvart över två.  Boy skötte sig hur bra som helst på lektionerna vi hade idag. Boy fick nämligen gå två lektioner, jag red på honom halva första lektionen och sen bytte jag häst med mina gympalärare som också var med och red. Hon tyckte det var så kul att rida på honom så hon red med på lektionen som var efter. Det gick skit bra helt enkelt, duktigaste hästen har jag i alla fall! :)
Jag har nu duschat och ska snart äta lite smörgås tänkte jag. Ska även lägga mig och vila ett tag för är så himla trött, hö hö. Sen blir det att göra svenskan, plugga på tyskan och klistra in foton i mina fotoalbum :) Hör av mig senare, kramis

tisdag

Halloj, sitter hos Adam och ska snart lägga mig. Jag glömde blogga eller rättare sagt jag orkade inte. Jag hade en svenska grej att göra tills idag. Så tänkte att jag drar igång datorn och gör ett inlägg nu istället.
Idag slutade vi typ kvart i två, alltså tjugo minuter tidigare än vanligt. Direkt efter skolan gick jag hem och byte om till stallkläder, åt lite mellanmål och rastade vovven. Sen vid tre kom morfar och hämtade mig och skjutsade mig till stallet. Red lektion vid fem, men den var inge bra. Vi har ju "ny" ridlärare och hon var inte så jätte bra. Eller hon är säkert jätte bra på att lära ut till nybörjare men jag tyckte inte att hon var något för mig. Det kändes inte som om jag fick ut något av lektionen liksom. Så till sommaren ska jag nog börja rida för Thomas igen.
Efter lektionen drog jag hem till Adam då vi fikade, det är ju liksom fettisdagen (stavning?) idag. Efter det kom Jan och hämtade mig för jag skulle handla matsäck till friluftdagen vi har imorgon. Jag börjar klockan nio så lite sovmorgon får jag ju ändå :) Jag valde stallet, först hade jag valt att åka till Örebro badhus men jag har ju "lingonveckan" så kan ju liksom inte bada.... Jag som längtat så efter att få åka till Örebro, bada och leka. Men då får jag ju min häst riden till morgonen och har han klar redan på förmiddagen.
Ska nu i alla fall gå och borsta tänderna och sedan lägga mig och sova. Är så himla trött så ni anar inte. Vi hörs imorgin, kisses
 min fina bebis<3
 
 
 

beställt

Har idag skickat efter min bal klänning och ett par låga svarta Converse. Hoppas verkligen att klänningen passar! Jag tänkte faktiskt inte lägga ut någon bild på den eller beskriva hur den ser ut, inte jämt nu i alla fall ;)
 
Städade mitt rum lite förut, noppat mina ögonbryn, vart hos mormor, beställt klänning och vår skor, pysslat med Boyan, målat mina ögonbryn, kvällsfodrat i stallet och tagit en liten promenad med Bobby & Adam.
Men nu måste jag ta tag i och göra min teknik som ska lämnas in imorgon. Alltid lika sen med att göra mina läxor..
Kisses
 

Sista dagen

Idag är det sista dagen på lovet och jag har nästan ingen ångest alls..😩 
Idag blir det att göra läxor, städa rummet, pyssla i stallet, måla naglarna & noppa ögonbrynen✨  
Det känns som om jag inte har hunnit göra någonting under lovet alls.. Åh vill inte börja skolan. Vill va ledig!🙉

Shopping Shopping
















Inte dom bästa bilderna då det är mobilbilder, men det är bilder på allt jag köpt iallafall☺️ Kisses

RSS 2.0