Godmorgon

Godmorgon en väldigt trött Jennifer som skriver.. Somnade typ halv två igår för har så jävla ont i min fot, vet inte om det blir sjukhuset idag..😕 Men jaja klantig som jag är😜
Ska iallafall till Karlstad klockan två och skriva för traktorkort, smått nervös😣 Men måste gå upp nu och träna lite men vi hörs sen, ha en bra dag allihopa kram!


11månader❤❤

Idag har jag & min fina underbar kärlek vart ihop i 11 helt fantastiska månader!
Finns inga ord som kan förklara hur jävla mycket jag älskar dig Adam!
Ett hjärta av guld har du älskling, så himla lycklig med dig!❤


Arvika

Hej, här sitter vi på flaket på älsklings traktor i Arvika och glor på alla snygga bilar som glider runt. Ska nog ta några varv vi också snart. Micke kör och jag & min prins sitter bredvid och glor ;)
Kan ju bara säga att fan vilka snygga raggar (😉) bilar dä finns! Vet inte hur länge vi blir kvar här ikväll/natt, hoppas inte på allt för länge för det tog oss typ 1timme & 15min. Men jaja, kanske hör av mig senare ikväll.
~ Jennifer


träna träna träna

Usch tråkig lördag när man måste sitta och träna inför provet på måndag, men nu vill jag verkligen klara det så ska verkligen träna nu! Fjärde gången jag skriver blir det på måndag, rätt så tråkigt och rätt gött dyrt.. 
  Sen ikväll blir det nog att va med älskling och Micke, kul.   Ett väldigt onödigt inlägg egentligen men ville bara skriva lite så hör jag av mig senare när jag tränat klart o

Bästa kvällen!

Bästa kvällen på sommarlovet idag tror jag! Vart med Wilma & Emilia på bryggan och fotat, pratat och skrattat en hel del! Bilder kommer kanske ut imorgon om jag fått dom då👍 Senare kom även Adam, så Emilia fotade mig & Adam och sen även Adams traktor. Grymt duktig är hon på att ta kort, även Wilma grymt duktig!! Nu blir det för min del att träna lite inför provet för traktorkort på måndag, smått nervös😣 sen blir det att krama på min underbara älskling😍 Ha en bra fredakväll!
~Jennifer


Frulle✌

Ska äta frulle med mina bruds Wilma & Emilia. Sen blir det att gå ut och fota lite😏 Hör av mig sen, kram Jennifer


Mitt första inlägg.

Hej mitt namn är Jennifer och jag är femton år gammal. Jag är en brud med inte så många bollar i luften, haha. 
  Jag har en D-ponny valack som heter Boy. Vi tränar nu dressyr pga av skada i båda frambenen, fd hoppekipage. Rider även lite western ibland, när jag får lust haha.  Han är en busig ponny på 10år, han har mycket energi. Han vill alltid prestera och lyckas och gör sitt bästa. En stjärna är han verkligen! jag har även en hund som heter Bobby och en katt som heter Tiger.  
  Nu när jag äntligen är femton så är det ju klart att man ska ha en traktor haha. Så har skaffat mig en blå duett, nöjd. Ser ut som ett blåbär men den duger gött. 
 På min fritid är jag mycket i stallet, är med mina fina vänner, lever livet som en femtonåring, är med min familj & med min fina underbara pojkvänn Adam. 
  Jag & Adam har snart varit ihop i ett helt underbart år, den 22 augusti. Är så lycklig som har honom, han är världens bästa. Inte bara min pojkvänn utan också min bästa kompis som alltid ställer upp i vått och torrt. Älskar Adam någon grymt mycket.
 
 Det var lite om mig jämnt nu :) 
~Jennifer
 
 
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0