Lång dag

Hallo, min dag idag har känts som om den varit hur jävla lång som helst! Klockan ringde på 08.30 då jag skulle till hästarna. När jag kom hem därifrån målade jag naglarna och sen duschade jag (fråga mig inte varför jag inte duschade först😉). Sen gjorde jag mig iordning och klar då jag skulle med Adam och dom till Kil klockan tre. Adams farfar fyllde 65år så vi skulle fira honom lite. Kom hem därifrån vid typ halv nio och då drog jag upp till stallet igen. Att vi i stallet under sommarkvällar är det bästa som finns!! 

Så nu sitter jag hemma i sovan med mamma och ser på tv samtidigt som jag väntar på mitt hjärta. Han är och klipper gräset hos någon(?) som utbyte mot någon grej till hans traktor (fatta inte riktigt😉). Ska sen åka och köpa lite mys tror jag, ingen aning om vart vi sover men någon stans sover vi ju och tillsammans. Mannen i mitt liv💗 
Imorgon får det bli en läxdag, inte alls kul men måste nu då betygen sätts nästa vecka😖 
Ska vara lite social mot mamma nu så hörs senare kisses 

Roligaste kvällen på länge







Tack för en grymt rolig kväll Elias, Micke, Pontus, Adam, Kajsa & alla andra😚

Tacos

Idag var en sådan dag som magtarmen var sugen på tacos, så vi bestämde oss för att göra tacos. Riktigt gott✌️ 
  Sitter nu och väntar på Adam som är och klipper gräsmattan. Vi ska gå ut och ta en kvällspromenad i det härliga vädret med vovven. Sen blir det lite läxor efter det, inte lika kul.. 
Ett litet inlägg fick det bli, hörs senare kisses 

ingen klassresan för mig inte

Jag och mamma, eller mest jag har tagit beslutet om att jag inte ska med på klassresan till Gotland. Ett beslut som jag känner är väldigt tråkigt då jag har lagt ner mig och sålt grejer som bara den men ändå så känner jag att jag var tvungen då jag inte känner mig välkommen. Jag känner att jag inte har något med att göra egentligen, om jag inte vill umgås med mamma under hela klassresan... Mamma skulle varit med som en av dom vuxna :) Det hade varit så roligt att få vara med och göra något sista med klassen.   Det som gjorde mig mest ledsen var att dom i klassen typ blev glada av att ja inte skulle med, jaja det är så dä är med falska människor.
Nu dom sista veckorna ska jag stå ut, jag ska klara av nian men bra betyg och komma in på den linjen jag vill på gymnasiet. Ska bli så skönt att få komma till gymnasiet och skaffa ny vänner som förhoppningsvis inte beter sig som om dom gick i trean :)
kisses

nationella

Hallu, fy va gött det är med helg! Idag och igår hade vi nationellaprov i so och mina papper fick ben och gick åt helvete. Fattar inte att so kan vara så svårt? Blir jag godkänd nu så då inte Gud noga i alla fall ;)
Vädret är helt perfekt nu så kan verkligen inte klaga. Min fredag har verkligen varit lång. Jag åkte hem eter np och då va klockan typ 10, la mig i soffan och somnade och vaknade vid 1 ungefär. Såg på tv ett tag och sen drog jag till stallet och fixade allt där och sen hem och tvätta traktorn. Efter det hoppade jag in i duschen och sen drog jag och mamma till stallet och tog in hästarna, sen var det grillat när vi kom hem. Sen kom Martin en sväng och sa hej och nu ligger jag här i sängen och vet inte vad jag ska göra? Kommer på något, vi hörs kisses

Snopp glass




💅





👊








Saknar henne

Saknar min solstråle såååå. Men idag kommer hon äntligen hem igen. Hoppas på att träffa henne sen och umgås, har haft en skit tråkig helg utan henne. Saknar henne så!! 



Lite bilder från kvällen i Torsby








Dagens


Byxor-Mug// Tröja-HM// Converse  


Jag saknar dig så grymt!

Att man kan sakna någon så grymt mycket som jag saknar dig. Kan inte fatta att chansen att få ha dig kvar gick åt skogen. Vi tappade kontakten men nu hoppas jag verkligen att vi kan få tillbaka den för vill inte leva utan dig. Att bara gå runt och inte få något sagt... det känns så himla jobbigt. Jag vill verkligen att du ska veta att jag älskar dig så grymt mycket och jag ångrar så grymt mycket att vi tappade varandra. Mitt liv kommer aldrig bli som det ska utan dig! Dom minnen som vi har, visst dom är inte så jätte många men dom är så jävla underbara.♥
 
 
 
 
 
 

Har hur mycket som helst som jag skulle vilja lätta från mitt hjärta men jag känner att det inte riktigt går.
kisses
 
 
 

Valborg

Hallo, nästan inge trött alls är jag idag.. Var hemma halv två inatt ungefär (blev längre än förväntat) och gick upp tio i sju imorse för skulle ge hästarna frukost.
Igår kom Adam och André hit och hämtade mig och sen drog vi upp till spa och såg på majbrasan och fyrverkerierna. Efter det åkte vi bara runt på Sunne och tittade på fulla fölk och pratade och hade kul. 
Bara lite kort om gårdagen, hörs senare kisses

RSS 2.0