..




Karlstad

god morgon ska nu snart gå och göra mig iordning för att bli med mamma till hennes kompis Åsa i Karlstad. Mår lite bättre idag. Så ska prova rida lektion för Ann-Louise ikväll också. Har inte så mycket mer att skriva så vi hörs sen, P&K 
 En härlig bild från i somras :)
 

sjuk sjuk

Ingen skola för mig imorgon heller.. ligger hemma hela dagarna och bara glor på tv och äter glass typ, haha. Det började på mig i torsdags kväll. Eller jag har haft ont i halsen ett bra tag men inget mer. Så när jag vaknade i fredags morse var jag inte pigg för fem öre. Men jag kämpade mig iväg till skolan mellan nio och tolv då Mietek Grocher var på skolan och föreläste för alla nior. Sen gick jag hem direkt och la mig. Idag har jag inte heller vart i skolan och även inte imorgon. Har över 37 i feber, ont i bröstet (då jag hostat mycket), huvudvärk och ont i halsen. Men rätt gött och inte va i skolan..
 
Jo jag tänkte jag kunde berätta vem Mietek Grocher är.
  Han är en av de få som överlevde andra världskriget. Han är 87 år gammal. Det var andra gången som jag såg honom, lika bra varje gång. Man lär sig mycket av honom. Man lär sig att ta vara på det man har. Det är riktigt "jobbigt" att höra på vad han säger för det är så känslomässigt och man blir ledsen av att höra hur svårt han haft det genom livet. Men det är också väldigt lärorikt. Han är bland den sötaste gubben faktiskt.
 Jag tycker DEFINITIVT att om ni har chansen att höra och träffa honom när han föreläser så snälla gör det, ni kommer verkligen inte ångra det! Jag lovar!! 
Här är Emma, jag, Mietek, Emmy & Wilma
 
Jag ska nu fortsätta se på Sons of anarchy(som jag blivit beroende av nu när jag varit sjuk) hehe :D Så sjukt bra är det. Beroendeframkallande!! Är inne på säsong 3, eller om det är fyra? Hm har tappat bort mig vart jag är haha! Hoppas ni får en bra kväll och skoldag imorgon, själv ska jag sova :D P&K
 
 
 
 

..

Jag vill också ha en bästa kompis. Jag vill ha en kompis som ringer och frågar om vi ska hitta på något. Någon jag kan ringa till direkt det är något och jag behöver prata. Någon som alltid förstår.
 
Men jag lyckas aldrig få tag på en bästa kompis. Jag lyckas bara få bästa kompisar som sviker. Som ljuger. Som bara utnyttjar. Som bara finns där ett tag och sen bara går och inte finns längre.
 
 
Jag har i alla fall min underbara pojkvän, hans familj, min underbara familj & mina djur. Jag har även Wilma och Emilia som finns hos mig!

Min prins

 
Adam... fiser en hel del.
Jennifer... har lite halvtörr humor.
 
Adam... har ett väldigt roligt humör..
Jennifer... är den jag älskar mest.
 
Adam... är min absoluta favorit.
Jennifer... skrattar för nästan allt.
 
 
Adam... har en väldigt tråkig humor
Jennifer... är lättskrämd.
 
Adam... tycker om att skrämma mig
Jennifer... är den finaste som finns.
 
Adam... är väldigt söt när han sover
Jennifer... blir lätt åksjuk.
 
 
Adam... är den finaste jag vet
Jennifer... är trött nästan jämt.
 
Adam... älskar att bråka med mig
Jennifer... är den absolut den underbaraste personen som finns.
 
Adam... älskar att sladda
Jennifer... gillar inte att sladda lika mycke som mej
 
 
 
 
 
 

Inspo













morgon

god morgon. blev tyvärr inge promenad för mig nu på morgonen då jag var så himla trött. Sen tänkte jag också att jag ville sova lite längre nu sista sovmorgonen innan skolan ;) För imorgon är det bara att gå upp för har utsläpp av hästar. min dag lite kort: ska och kolla om Tärnemarks är öppet för våra förlovningsringar har kommit, ÄNTLIGEN. Sen till stallet för att rida och göra klart allt där , och sen bio med Jessica :) Så ser min dag ut, vad jag vet i alla fall. Hörs senare P&K
 
 
 
 

låång dag.

 
Sitter i Adams säng och glor på teven medans han sitter med hårfärg full huvudet.   Min dag har gått i ett verkligen.. Började dagen med att gå upp fem över sju för att åka till hästarna och ge dom mat. Skulle även mocka åt alla ridskolehästar och shettisar. När vi var klara med det så longerade jag Boyan i typ 30 minuter medans mamma gjorde klart allt annat. När jag kom hem från stallet gick jag ut med Bobby och gick en sväng. Även Adam blev med. När vi kom hem la vi oss i soffan bredvid William och såg på barnprogram, eller jag somnade ganska fort i soffan ;) Sen vid kvart över ett kom Krister och hämtade mig & min prins då vi skulle till Diner45 och äta. Jag tyckte inte hamburgaren var så god, men då är jag väldigt kräsen på köp mat ;) Men milkshaken var riktigt god, jordgubbsmilkshaken som jag tog var grymt god! Adams bananasplit var också riktigt god. Rekommenderar att åka dit om man inte vart där, men det var rätt så dyrt men värt ;) När vi kom hem gjorde vi inte så mycket.. Sen vid sju åkte jag och Adam upp till stallet och kvällsfodrade stallen. Sen ut och gå med Bobby igen när vi kom hem. Och nu har jag färgat Adam. Ska snart lägga mig då jag ska ställa klockan och gå upp till morgonen för att gå ut och gå :)
 
Det kanske inte var det mest intressanta inlägget men jaja ;)
 
Längtar även till nästa helg då jag får vara med min gurkor igen<3
P&K
 
 
 

godeftermiddag

Tjena tjena mittenbena :)
Sov till kvart i elva då jag gick upp direkt och la mig i soffan och såg på barnkanalen med lillebror William. Vid tolv drog jag till stallet då hovslagaren skulle komma halv ett och sätta på Boy en sko som han tappat i hagen. När hon var klar så sadlade jag honom och gick ner till tältet och red honom en sväng. Boy har haft lite julledigt nu ett par dagar men nu ska det sättas igång igen för på tisdag har vi ridlektion för Ann-Louise. Jag kom från stallet typ kvart över två eller något. Jag drog hem bytte om sen blev jag med mamma & William och handlade lite. När vi kom hem åt vi lite korv med bröd. Nu ska jag städa mitt rum och sedan ställa mig i duschen. Vet inte riktigt vad kvällen har att erbjuda men det märks ;) P&K

Hejdå 2013 & Hej 2014

2013 har gått så himla fort, vart tog detta år vägen? Har gjort lika många misstag som bra grejer. Året har gått upp och ner, både bra och dåliga stunder. Det har varit ett väldigt speciellt år. Det har hänt så mycket grejer. Väldigt  många lärdomar. Har också varit otroligt mycket tårar, men också lika många leenden på läpparna. Så mycket känslor har det varit, jag har tänkt så mycket det här året och jag har lärt mig så himla mycket, men ändå gjort mina misstag. Jag har lärt mig att vänner kommer och går men att riktiga vänner stannar.
2013 har även bjudit på riktigt bra stunder som fryksdalsdansen, shit va kul vi hade, lördagen va den bästa OFÖRGLÖMLIG kväll/natt. Första doppet i Fryken, veckan i Rättvik, helgen i Göteborg, sommarjobb, alla underbara minnen men min stora kärlek, alla roliga stunder jag haft med mina gurkor (Wilma&Emilia), Arvika med kärleken och Misse, traktor, traktorkort och hur mycket mer som helst! Träffat nya roliga människor som man aldrig glömmer. Vill helst inte ta upp dom jobbiga och tråkiga stunderna men dom finns också kan jag lova er.
Avslutade 2013 på bästa sättet med underbart folk. Jag & min stora kärlek förlovade även oss på nyårsafton, älskar min Adam mest av allt! Tack till alla som gjort 2013 bra, speciellt Wilma, Emilia, Adam, mamma, mina djur och resten av familjen och släkten! Kärlek till er!
 
2014 känns som det kommer bli ett bra år (hoppas jag). Jag ska nu lägga 2013 bakom mig och även alla tråkiga stunder och ha ett riktigt roligt 2014 med mycket mer skratt och mindre tårar! Har så mycket att se fram emot nu under 2014. Ska till Stockholm och se Miley Cyres med mina gurkor, Polen, balen, övningsköra, fyller 16år, gymnasium osv, osv ;) Och umgås med nära & kära såklart! Hoppas och tror att mitt år kommer bli bra. :)
Jag har inga "nyårslöften" egentligen men har lite jag ska jobba med..
 
1. vara mig själv & den jag vill vara.
2. anstränga mig nu sista tiden i nian.
3. vara mera rädd om det jag har!
4. inte ta åt mig av vad alla säger. (försöka i alla fall, jobbar på det)
 
Jag brukar alltid säga att jag ska sluta äta godis, chips och dricka dricka  osv och börja träna för att jag tycker att jag är tjock. Men så har jag sagt hur många gånger som helst men det spelar ingen roll hur många gånger jag säger det till mig själv så händer det inget. Dom säger att jag är tjock men vad kan jag göra åt det? Jo jag skulle kunna börja springa en gång om dagen, men aldrig i livet säger jag bara! Det är så jäkla tråkigt så det finns inte med på karta ens. Tror inte riktigt någon fattar va tränad jag är i mina ben och det där (vill inte skryta!!!!) .. Den hobbyn jag har är inte den lättaste. Men till alla idioter som säger att jag har tjocka ben.. kan inte göra något åt det tyvärr! förstör någon annans liv istället, puss.
 
(Så avslutar jag mitt inlägg, haha ;) orkar inte heller kolla så allt är rättstavat. P&K)
 
 
 
 
 

 

 


Nytt år, nya möjligheter

Mitt år har börjat mer än perfekt! Jag & min fina prins förlovade oss igår💍💞 Nyår tillbringade jag med underbara vänner. Wilma, Emilia, Anton, Adam, Pontus, Emil & Ola + flera som vi träffade när vi var ute och röjde ;) haha nejdå jag var allt chaufför igår, även Adam faktiskt. Wilma och Emilia sov hos mig inatt, så lite tjejsnack blev det allt. Vi vaknade typ halv tolv idag, vi gick inte upp direkt utan vi låg kvar och pratade. Dom två tjejerna betyder allt för mig verkligen. Mina två favorit gurkor. 

Nu sitter jag och min prins hemma hos farmor och farfar i Lekvattnet. Vi ska sova här inatt, mysigt! Ska äta nu så hör av mig sen, P&K

RSS 2.0