ett tag sen :)

Hej det var ett tag sen jag skrev, har haft rätt så mycket att göra nu ett tag så jag hoppas ni förstår. Är väldigt mycket med läxor, hästen och en del annat som händer. Så jag har inte riktigt haft någon lust till bloggen.
  Sitter nu i skolan och har engelska, så tänkte att jag slänger in ett inlägg då jag inte tycker om engelska så mycket haha ;) Fredagar är så himla härliga, man vet att det snart är helg och vi slutar även rätt så tidigt 13.20. Efter skolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra, har inge speciellt inplanerat. Vet iallafall att jag ska till hästen då vi nnog ska flytta dom idag. Det är clinic under helgen och då ska vi inte vara där vi har hästarna uppstallade utan vi ska vara på ett annat ställe så ska nog flytta ner dom idag så vi slipper det till morgonen. Blir så himla tidigt om vi ska göra det imorgon för jag & Vickan rider 09.45 så då skulle vi kanske behöva vara i stallet redan sju.. inte så rockigt på en lördag.. Men mer om det imorgon eller ikväll.

Jag funderar på att jag ska lägga ner bloggen här och starta en ny blogg på forme istället. Börja om på nytt och försöka lägga mer tid till bloggen. Har en del minnen här på bloggen som jag inte vill veta av alls så då känner jag att jag startar en ny och börjar om. Tänker inte skriva vad jag menar eller så utan det är bara vad jag känner. Men jag hör av mig ifall jag byter :)

Men ska försöka att få lite engelska gjorde nu så vi hörs kanske sen :)

En bild på världens finaste Bobby, saknar dej så grymt mycket min favorit! Älskar dig mest av allt, och vill nu att du ska komma tillbaka till mig för känner att jag behöver dig nu <3
 

bästa tjejorna🎀






kvinnovecka

Dagen idag har inte varit den bästa då jag har världens mensvärk och huvudvärk, inte en jätte bra dag med humöret. Men tur man har en klass som får en på bra humör, går inte en dag utan att vi inte skrattar och har kul :)
 
Sitter nu i soffan hos Adams mamma och ser på tvoch bara myser. Ska inte vara vaken jätte länge till då jag känner att jag måste få en hel del sömn. Imorgon måst jag verkligen få min engelskauppsatts gjord då den ska in på fredag och den ska vara ungefär 2 sidor.. 
Har inte så mycket att skriva om tyvärr men ska bättra mig :) Kisses
(inga bilder tyvärr då jag bloggar från skoldatorn)

🐴💗






skoldator

Idag í skolan har vi fått våra skoldatorer så sitter nu med den i knät och väntar på att våran religion ska börja någon gång. Idag slutar vi kvart över två och då ska jag hem till Adam och vänta på att han slutar så vi får dra med Natalie och träna lite. Var med henne igår och tränade mage och axlar så kan säga att det känns rätt så bra i axlarna idag ;) Efter det måste jag göra klart min engelskaläxa.
Ett väldigt tråkigt inlägg måste jag säga men det får ni leva med ;) Kisses

saknar dig så💞




Jävla idioter!!

Det finns verkligen idioter till ta mej fan allt!! Igår kväll såg jag och Adam att taket på min traktorn inte riktigt var som det skulle.. Och när vi tittade närmre såg vi att det är någon/några (puckon) som har hoppat in mitt tak.. Vet inte riktigt vad jag ska säga, den som har gjort dä måste ha mer än en hjärncell fel! om någon som läser det här vet vem det är så får ni gärna höra av er till mig, vill gärna ha redan på vem som har mage till att göra något såhär!!

RSS 2.0